Nattklubbar

Är du sugen att festa loss på Norrköpings studenters dansgolv till ett studentvänligt pris? Då är Trappan valet för dig! Trappans nattklubb är öppet alla lördagar under terminen kl 23-03. Våra nattklubbar erbjuder ofta två dansgolv; ett lite mindre på nedervåningen och ett stort på övervåningen.

Trappans nattklubbar drivs av ideell personal för att du som student ska kunna få bra pris i baren och billig entré. Allt som oftast är det ett festeri eller flera som arrangerar nattklubbarna för att få den där extra studentiga touchen. Håll utkik efter när din sektions festeri arrangerar fest!

Som kårmedlem i LinTek, Consensus eller Stuff får du 15 kr rabatt på entrén till alla studentinriktade evenemang!

Information angående Corona 2020-08-24

Kårhus är mötesplatser. Covid-19 tvingar oss tyvärr begränsa det myller av liv vi är vana vid i kårhusen. Men från mottagningen hösten 2020 har vi i alla fall öppet. Det blir en höst även om den blir annorlunda.

Vi har gott om studieplatser på dagtid. På kvällstid finns möjlighet att boka sittningar och arrangemang för mindre sällskap. Vissa kvällar kommer vi ha restauranger och pubar öppna, se resp kårhus annonsering. Vi följer LiUs linje och öppnar upp i liten skala med stort ansvar.

Vi gör allt för att motverka smittspridning och följer gällande rekommendationer; färre gäster, glesare mellan sittplatserna och noggranna hygienrutiner. Nattklubbar, dansgolv och barhäng får vänta tills världen kryat på sig. Vi uppmanar alla att hjälpas åt att hålla avstånd, tvätta händerna och stanna hemma vid sjukdom. Vi ses!

Nattklubbsgäster

Alla studenter är välkomna vid uppvisande av giltigt LiU-kort, Studentkortet eller Mecenatkortet tillsammans med fotolegitimation. Som LiU-student får man ta med sig en gäst in som är minst 18 år, detta gör man vid dörren när man anländer. Studenter vid andra universitet och länder är såklart också välkomna.

Vid frågor, maila vard@trappan.nu.

Pubar

Skön stämning, fritt inträde och möjligheten att avnjuta god mat och en öl eller två. Det är det Trappans pubar handlar om.

Ibland kör vi livespelningar på Trappan – det bjuds på trevlig livemusik, helt enkelt. Ofta är det studenter eller lokala talanger som uppträder solo eller som band och sätter Trappan i gungning med sina ljuva (eller ösiga) toner.

Ibland är det quiz, då gäller det att gnugga geniknölarna! Quizlösning i lag står på agendan och fina priser i form av inträdesbiljetter ligger i potten. Trappans Eventlag står ofta för quizen.

Utöver dessa kan vi även locka med våra beryktade storpubar!

Om du är medlem i Studentkårerna LinTek eller StuFF får du rabatt på all mat du handlar! Om du uppvisar medlemskap via Studentkortet så får du av LinTek eller StuFF 10% på all mat under VT20.