Pub

Skön stämning, fritt inträde och möjligheten att avnjuta god mat och en öl eller två. Det är det Trappans pubar handlar om.

Varje torsdag och fredag är det pub i studenternas vardagsrum och nästan varje kväll är det ett nytt tema i fokus – men alltid samma sköna stämning!

Torsdagspubar arrangeras av Trappan själva eller styrs av ett arrangerade festeri eller annan förening! Då sker det nästan alltid något speciellt, kanske är det en livespelning? – Då bjuds det på trevlig livemusik, helt enkelt. Ofta är det studenter eller lokala talanger som uppträder solo eller som band och sätter Trappan i gungning med sina ljuva (eller ösiga) toner. Vi har öppet 18-01 varje torsdag.

Quizfredag sker varje fredag och som Disneydags när man var liten så är det klockan 18 som gäller! Varje vecka är det ett nytt quiz med ett nytt tema och olika quizmasters, det kan vara representanter från Trappan, Trappans eventlag, en förening eller ett annat kårhus som står för kvällens kluriga frågor! Här betalar en quiz-sugen gäst ynka 20 kronor för att delta, potten som blir av alla deltagare bildar en prispott som sätts in på ett presentkort till vinnarlaget. Vill man som lag göra detta till en fredagstradition kan laget delta i vår Poängtrappa! Vilket innebär att vi samlar lagets alla poäng från alla quiz – laget med mest poäng i slutet av terminen vinner ett fett pris! På fredagar har vi öppet klockan 16-22.

Quiz kan självklart ske andra kvällar än fredagar – då gäller det att gnugga geniknölarna! Andra fina priser i form av inträdesbiljetter, presentkort eller andra trevliga saker ligger då i potten.

Utöver dessa kan vi även locka med våra beryktade storpubar som arrangeras!

Om du är medlem i din studentkår får du rabatt på all mat du handlar! Om du uppvisar medlemskap via STUK-appen så får medlemspris på all mat, motsvarande 20%.