Välkommen till Trappan – studenternas vardagsrum i Norrköping!

Pub

Skön stämning, fritt inträde och möjligheten att avnjuta god mat och en öl eller två. Det är det Trappans pubar handlar om.

Varje torsdag och fredag är det pub i studenternas vardagsrum och nästan varje kväll är det ett nytt tema i fokus – men alltid samma sköna stämning!

Torsdagspubar arrangeras av Trappan själva eller styrs av ett arrangerade festeri eller annan förening! Då sker det nästan alltid något speciellt, kanske är det en livespelning? – Då bjuds det på trevlig livemusik, helt enkelt. Ofta är det studenter eller lokala talanger som uppträder solo eller som band och sätter Trappan i gungning med sina ljuva (eller ösiga) toner. Vi har öppet 18-01 varje torsdag.

På fredagar har vi After School. Ibland är det Quiz, ibland bara skönt häng och spelkväll. Köket är öppet om man vill ta en god fredagsburgare. Kom förbi och skapa helgstämningen med oss. Vi öppnar baren klockan 17 och stänger efter sista gänget har gått hem (senast 22).

Håll koll på våran Instagram vad som händer under veckan.

Utöver dessa kan vi även locka med våra beryktade storpubar som arrangeras!

Om du är medlem i din studentkår får du rabatt på all mat du handlar! Om du uppvisar medlemskap via STUK-appen så får medlemspris på all mat, motsvarande 20%.