Nattklubb

Är du sugen att festa loss på Norrköpings studenters dansgolv till ett studentvänligt pris? Då är Trappan valet för dig!

Trappans nattklubbar drivs av ideell personal för att du som student ska kunna få bra pris i baren och billig entré. Allt som oftast är det ett festeri eller flera som arrangerar nattklubbarna för att få den där extra studentiga touchen. 

Du kan varje vecka inför nattklubben köpa en biljett av arrangörerna via appen Orbi. Dessa brukar vara något billigare än att betala i entrén och garantera att du kommer in, innan en viss tid. Se till att följa oss där, så hittar du biljetterna lättare!

Info om klubben och vilka som arrangerar kan du hitta via Facebook, Orbi och Instagram! 

Alla studenter är välkomna vid uppvisande av Studentkortet eller Mecenatkortet tillsammans med fotolegitimation. Som LiU-student får man ta med sig en gäst in som är minst 18 år, detta gör man vid dörren när man anländer. Studenter vid andra universitet och länder är såklart också välkomna.

Vill du som förening arrangera nattklubb?

Vill ni också ni som förening fixa med nattklubb på Trappan? Drömmer du om en kväll dansande till din bästa musikgenre eller vill du bara styra ihop något väldigt kul? Då kanske du ska höra av dig om att hålla en nattklubb hos oss! Här kan du genomföra det mesta, inga idéer är omöjliga!

Hos oss är de flesta helgerna för året redan uppbokade för nattklubb, men vissa tider finns tillgängliga om du är taggad på att arrangera fest!

Det tillkommer lite kostnader för föreningar som inte är festerier, men vore kanonkul om ni vill fixa med det! Vi kan snacka om fler sätt som ni skulle kunna få intäkter via.

Kontakta bokning@trappan.nu för mer info! <3

Translate »