Välkommen till Trappan – studenternas vardagsrum i Norrköping!

Arrangera

Det är en spännande miljö som väntar dig på Kårhuset Trappan, inne i Kåkenhus. Här arbetade en gång i tiden kvinnor och män med att spinna och väva. Under 90-talet togs byggnaden över av Akademiska hus och Linköping universitet, trots ombyggnationer så fokuserades det på att bevara husets kulturhistoriska värden och att möta framtidens krav på hållbarhet genom kloka lösningar. Under 2020 började delar av huset hyras av Kårservice Östergötland AB som flyttade in Norrköpings bästa kårhus, Kårhuset Trappan.

Arrangera nattklubb eller pub

Drömmer du om en kväll dansande till din bästa musikgenre? Har du ett quiz-ämne som bara måste hållas? eller vill du bara styra ihop något väldigt kul? då kanske du ska höra av dig om att hålla en pubkväll eller nattklubb hos oss! Här kan du genomföra det mesta, inga idéer är omöjliga! Ta kontakt med Trappans driftchef på dc@trappan.nu om du vill anordna en pubkväll eller nattklubb på Trappan.

Sittning

Att anordna en sittning på Trappan är inte svårt – vi hjälper dig från planering till genomförande. Trappan har en mängd av olika rätter som man som arrangör kan välja mellan. Se sittningsmenyn för dig som studentarrangör här.

  • Trappan ligger mitt i Norrköping och efter sittningen kan man vissa kvällar även ha ett eftersläpp, vi transformerar Trappan till en festlokal!
  • Vi sköter baren, mat, ljud (mikrofon/högtalare), musik (DJ vid önskemål).
  • På Trappan kan vi ta emot sällskap mellan 30 och 200 personer. 

Vill du arrangera en sittning på Trappan?

Maila dc@trappan.nu och berätta när ni skulle vilja ha den och hur många ni tror att ni blir, så hjälper vi er vidare.