Arrangera

Det är en spännande miljö som väntar dig på Kårhuset Trappan, inne i Kåkenhus. Här arbetade en gång i tiden kvinnor och män med att spinna och väva. Under 90-talet togs byggnaden över av Akademiska hus och Linköping universitet, trots ombyggnationer så fokuserades det på att bevara husets kulturhistoriska värden och att möta framtidens krav på hållbarhet genom kloka lösningar. Under 2020 började delar av huset hyras av Kårservice Östergötland AB som flyttade in Norrköpings bästa kårhus, Kårhuset Trappan.

Pub

Självklart är det kul att hålla i pub!! Det är gratis för LUSTgodkända föreningar, sektioner och utskott att arrangera pubar på torsdagar, fredagar och lördagar. Vill ni ha pub någon annan dag är det också helt okej, men då får ni stå för lite kostnader i form av kvällens dagsansvarige! <3

Pubarna som finns är:

  • Vanlig pub (uppe i puben)
  • Storpub (nere i klubben + allmänytorna)
  • Sektionspub/föreningspub (lite kortare öppettider och bara för er sektion/förening)

Vill ni ha quiz? Trappan har möjlighet att skapa en gemensam pott som vinnaren kan få med sig hem i form av ett presentkort!!

Vill ni ha livespelning? Kul säger vi! Ni står för teknikerns arvode på plats, i övrigt är det bara att tuta och köra.

Sittning

Vill ni boka sittning?

LUSTgodkända föreningar, sektioner och utskott arrangerar sittningar gratis! Är du student som vill arrangera privat sittning går det också bra, men då får du stå för personalkostnaden.

Att anordna en sittning på Trappan är inte svårt – vi hjälper dig från planering till genomförande. Vi sköter baren, mat, ljud (mikrofon/högtalare) och ljus (projektor och belysning)

Hos oss  finns 4 olika alternativ på sittningar:

  • Liten sittning i puben (max 80 gäster)
  • Sittning i klubben (max 120 gäster är att föredra, men det går att köra på max 136)
  • Stor sittning i klubben, där tillkommer extra kostnad (max 150 gäster)
  • Bauta-sittning på båda våningarna (max 200 gäster)

Vårt minsta antal sittande gäster på en sittning är 30 personer

Ni kan också ha eftersläpp (vi röjer undan och bildar ett dansgolv) efter sittningen om det inte är nattklubb! Kontakta dc@trappan.nu för mer info kring eftersläpp.

Trappan har en mängd av olika rätter som man som arrangör kan välja mellan:

Nattklubb

Drömmer du om en kväll dansande till din bästa musikgenre eller vill du bara styra ihop något väldigt kul? Då kanske du ska höra av dig om att hålla en nattklubb hos oss! Här kan du genomföra det mesta, inga idéer är omöjliga!

Hos oss är de flesta helgerna för året redan uppbokade för nattklubb, men vissa tider finns tillgängliga om du är taggad på att arrangera fest!

Det tillkommer lite kostnader för föreningar som inte är festerier, men vore kanonkul om ni vill fixa med det! Kontakta dc@trappan.nu för mer info! <3

Translate
Översätt