Sittning

En sittning är en av de största och roligaste studenttraditionerna och på Trappan hjälper vi er att ta er vision från idé till verklighet.

Att anordna en sittning på Trappan är inte svårt – vi hjälper dig från planering till genomförande. Trappan har en mängd av olika rätter som man som arrangör kan välja mellan.

  • Trappan ligger mitt i Norrköping och efter sittningen kan man vissa kvällar även ha ett eftersläpp, där vi transformerar Trappan till en festlokal!
  • Vi sköter baren, mat, ljud (mikrofon/högtalare), musik (DJ vid önskemål).
  • På Trappan kan vi ta emot sittande sällskap mellan 30 och 150 personer. 

Vill du arrangera en sittning på Trappan?

Använd dig av bokningsformuläret eller maila dc@trappan.nu

 

Vill du också arrangera sittning?

Vill ni boka sittning?

LUSTgodkända föreningar, sektioner och utskott arrangerar sittningar gratis! Är du student som vill arrangera privat sittning går det också bra, men då får du stå för personalkostnaden.

Att anordna en sittning på Trappan är inte svårt – vi hjälper dig från planering till genomförande. Vi sköter baren, mat, ljud (mikrofon/högtalare) och ljus (projektor och belysning)

Hos oss  finns 4 olika alternativ på sittningar:

  • Liten sittning i puben (max 80 gäster)
  • Sittning i klubben (max 120 gäster är att föredra, men det går att köra på max 136)
  • Stor sittning i klubben, där tillkommer extra kostnad (max 150 gäster)
  • Bauta-sittning på båda våningarna (max 200 gäster)

Vårt minsta antal sittande gäster på en sittning är 30 personer

Ni kan också ha eftersläpp (vi röjer undan och bildar ett dansgolv) efter sittningen om det inte är nattklubb! Kontakta dc@trappan.nu för mer info kring eftersläpp.

Trappan har en mängd av olika rätter som man som arrangör kan välja mellan, kika i sittningsmenyn du hittar lite högre upp på sidan!

Translate »