Lokal

Vill ni arrangera något i Trappans lokaler?

Kul! Det ska vi nog kunna fixa tillsammans.

Är du inte student? Scrolla ner lite och läs vidare!

På Trappan har vi två lokaler som ni som studenter kan nyttja för massa kul saker. Trappan är ju ert vardagsrum, så vi vill jättegärna att lokalerna används till mer än bara fest/sittning/pub!

Till exempel kan ni ha föreläsningar och möten mm med er förening/sektion osv, men det går också bra att boka lokalerna för andra slags event! Varför inte starta en bokcirkel eller hålla i en loppis? Det är bara fantasin som sätter gränser!

Släng iväg en bokningsförfrågan via bokningsformuläret eller kontakta dc@trappan.nu, så ska vi kunna hitta på massa kul tillsammans!

Vill ni att vi öppnar baren under eventet?

Då behöver ni boka in ett annat slags event! Hos oss kan ni också ha pubar, sittningar och nattklubbar. Det är gratis under torsdagar, fredagar och lördagar. Vill ni boka en annan veckodag går det också bra, men då tillkommer personalkostnader.

Kika under fliken ”arrangera” för att läsa mer!

Arrangera konferens och event

På Trappan har vi två lokaler som fungerar utmärkt vid konferenser och liknande form av event!

Vår publokal – Puben – rymmer upp till 80 sittande matgäster. Där finns en mindre bar, scen och ljud- och ljussystem.

Vår festlokal – Klubben – rymmer upp till 136 sittande middagsgäster. I lokalen finns en stor bar och ett väl utbyggt ljud- och ljussystem.

Vi erbjuder helhetslösningar med mat, dryck och personal. Vår kökschef hjälper er att ta fram en utsökt meny som anpassas efter era specifika önskemål. På Trappan kan du även hyra prisvärda konferensrum för kurser, konferenser, teambuilding och mässor. Våra konferensrum tar upptill 150 gäster. Fika och matiga smörgåsar kan beställas i samband med bokningen.

Vid frågor om priser, bokningar eller önskemål att få se lokalerna, kontakta dc@trappan.nu.

 

Translate »