Pub på Trappan

Skön stämning, fritt inträde och möjligheten att avnjuta god mat och en öl eller två. Det är det Trappans pubar handlar om.

Varje torsdag är det pub i studenternas vardagsrum och nästan varje kväll är det ett nytt tema i fokus – men alltid samma sköna stämning!

Torsdagspubar arrangeras av Trappan själva eller styrs av ett arrangerade festeri eller annan förening! Då sker det nästan alltid något speciellt, kanske är det en livespelning? – Då bjuds det på trevlig livemusik, helt enkelt. Ofta är det studenter eller lokala talanger som uppträder solo eller som band och sätter Trappan i gungning med sina ljuva (eller ösiga) toner. Vi har öppet 18-01 varje torsdag.

Håll koll på vår Instagram vad som händer under veckan! Länk finns längst ner på sidan

Om du är medlem i din studentkår får du rabatt på all mat du handlar! Om du uppvisar medlemskap via STUK-appen så får medlemspris på all mat, motsvarande 20%.

Vill du också arrangera pub?

Självklart är det kul att hålla i pub!! Det är gratis för LUSTgodkända föreningar, sektioner och utskott att arrangera pubar på torsdagar, fredagar och lördagar. Vill ni ha pub någon annan dag är det också helt okej, men då får ni stå för lite kostnader i form av kvällens dagsansvarige! <3

Pubarna som finns är:

  • Vanlig pub (uppe i puben)
  • Storpub (nere i klubben + allmänytorna)
  • Sektionspub/föreningspub (lite kortare öppettider och bara för er sektion/förening)

Vill ni ha quiz? Trappan har möjlighet att skapa en gemensam pott som vinnaren kan få med sig hem i form av ett presentkort!!

Vill ni ha livespelning? Kul säger vi! Ni står för teknikerns arvode på plats, i övrigt är det bara att tuta och köra.

Kontakta bokning@trappan.nu för mer info om hur ni kan gå tillväga!

Translate
Översätt